• Szédüléses rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktonő/Úr! Kb. 2 hete napjában többször erős szédüléssel, erős meleg izzadással , gyengeségérzéssel járó kellemetlen érzetek törnek rám. Kb. 5-10 percig tartanak. Lefekvéskor úgy érzem, mintha egy liftben lefelé süllyednék, és felkeléskor pár percig ülnöm kell az ágy szélén, mert akkor is szédülök. A vérnyomásomat mértük itthon 2-3 alkalommal, 124-127 / 66-79 volt. 110 kg vagyok, picit magas a vércukor és húgysav szintem, épp hogy a normál felső érték fölött vannak. Gyógyszert, nyugtatókat nem szedek , csak elvétve. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a menopauza, szédülés témában

        Kedves Asszonyom! Ön már a változó korban van, így a panaszai magyarázhatók a szervezetében beálló hormonális változásokkal. A menopauza tipikus tünete a hőhullám, az izzadás, a szédülés, a bizonytalanságérzés, és a szapora szívverés. Érdemes lenne ezirányban kivizsgáltatni magát. Amennnyiben nem valószínű, hogy a menopauza a hibás, akkor felmerül még a szorongásos rosszullét gyanúja, de csak akkor, ha szervi okot nem lehet igazolni a rosszullétek hátterében.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 31., 11:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 23:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés