• Hormon tabletta változókorban?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        8 honapnyi szünet után ujra meg jött a menzeszem, ezért orvosom javaslatára küretet csináltak. Az eredmény Malignitást nem igazolt, viszont

        Hyperplasia adenomatosa endometrii gócos szerkezeti atypiával!

        erre Norcolut tablettát kaptam.Kérdésem az lenne meddig kell vagy lehet szedni ezt a gyógyszert és mit jelent ez a diagnózis!

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menopauza témában

        Kedves Hölgyem!

        3 hónap, fél év, néha akár tovább is szedik a Norcolutot, de kontrollra mindenképpen vissza kell majd mennie, és akkor beszélje meg a kezelőorvosával, mindenesetre 3 hónap után, amikor az első adag gyógyszer elfogy, akkor vissza kell menni, és meglátják.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-01-20 18:21:26; Megválaszolva: 2010. január 20., 18:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: