gyenge verzes mensztruaciok kozott

Tisztelt doktor, 50 eves vagyok, es mar 3 eve kezd kihagyni a mensztruaciom, de az iden, vagyis januar 8-an, jott meg a mensztruaciom, de csak cseppekben, azota 1-2 nap megall, utanna megint csepeg, de csak anyit, hogy egy betetet ha hagynek egy hetig, nem lenne felig se megtelve, mar aggodom, nekem van egy kis miomam is, ami 3-4 cm atmeroju, de eddig nem volt problemam vele.Nincsenek fajdalmaim, es a sexkor se faj semmim.Szeptemberben (2012) voltam papanicolau vizsgan, aminek az eredmenye 1, szeretnem tudni, az baj erosen ha ilyen sokaig eltartott a mensztruaciom? Tenleg mar szeretnem ha kihagyna vegleg, koszonom elore is tisztelettel Ildiko

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza menopauza témában

A vérzési rendellenesség miatt tanácsos szakorvoshoz mennie.

Oka lehet hormonális, azonban lehet gyulladás is.

Ez utóbbit ki kell zárni, ha továbbra is jelentkeznek panaszai akkor szövettani vizsgálat végzése jön szóba.

Kérdés: 2013. február 04., 19:11; Megválaszolva: 2013. február 06., 22:50
Kérdések és válaszok: Menopauza
Rosszullétek a pre-menopauza alatt
Melyik készitmény legyen?
Kedves Webbeteg drÚR/NŐ! Barátcserje krém, vagy Premens tabletta? Tüneteim (jó ideje tartanak): Erős hajhullás, fáradságérzet, rossz...
Változókori problémák
2011 óta nincs mestruációm szeretném tudni meddig kell védekezni hogy biztos ne legyek terhes?
Változó kor alatti mell fájdalmak...
Kedves Doktor Úr/Nő! Már közel két éve, hogy a változó kori tünetek jelentkeztek, és vele együtt a vérzés el maradása is! Most értem el oda...
Menopauza - ezt meg ne!
Tisztelt Doktorno, Doktor Ur, 44 eves vagyok, tulajdonkeppen mar 10 eve rosszul alszok, rovidultek a ciklusaim majd egy idora ujra normalisak lettek. Most...