• gyenge verzes mensztruaciok kozott

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor, 50 eves vagyok, es mar 3 eve kezd kihagyni a mensztruaciom, de az iden, vagyis januar 8-an, jott meg a mensztruaciom, de csak cseppekben, azota 1-2 nap megall, utanna megint csepeg, de csak anyit, hogy egy betetet ha hagynek egy hetig, nem lenne felig se megtelve, mar aggodom, nekem van egy kis miomam is, ami 3-4 cm atmeroju, de eddig nem volt problemam vele.Nincsenek fajdalmaim, es a sexkor se faj semmim.Szeptemberben (2012)voltam papanicolau vizsgan, aminek az eredmenye 1, szeretnem tudni, az baj erosen ha ilyen sokaig eltartott a mensztruaciom? Tenleg mar szeretnem ha kihagyna vegleg, koszonom elore is tisztelettel Ildiko

        Dr. Pétervári László válasza a menopauza témában

        A vérzési rendellenesség miatt tanácsos szakorvoshoz mennie. Oka lehet hormonális, azonban lehet gyulladás is. Ez utóbbit ki kell zárni, ha továbbra is jelentkeznek panaszai akkor szövettani vizsgálat végzése jön szóba.


        Kérdés: 2013. február 04., 19:11; Megválaszolva: 2013. február 06., 22:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: