• Változó kor

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A változó korban, Mennyire kell vigyáznom, hogy ne hogy teherbe essek; & lehet rendszeresen nemi életet élni?

        Dr. Pétervári László válasza a menopauza témában

        Változó korban, kisebb a teherbe esés lehetősége, de rendszeres menstruáció esetén szükséges fogamzásgátló alkalmazása. Nőgyógyász szakorvos felkeresése tanácsos, aki javasol Önnek megfelelő fogamzásgátlási módszert. Rendszeres nemi élet természetesen nem káros.


        Kérdés: 2011. november 10., 10:52; Megválaszolva: 2011. november 11., 17:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: