• Mindkét mellben csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr nő/úr. Kb 3 hete fürdés után vettem észre a jobb mellemben egy diónyi nagyságú csomót,amit előző napon még nem éreztem,a bal oldaliban pedig egy borsószem nagyságú csomót,szinte majdnem egy helyen.Felkerestem a nőgyógyász orvosomat,aki mammographiára küldött,ami sajnos még csak most fog következni,okt.17-én.Érdekelne,hogy mind a két csomó jól kitapintható és mozgatható,a nagyobbik van úgy,hogy egyszer kisebb lessz máskor edig megnő.A kérédsem pedig az lenne,hogy lehet e ez rosszindulatú daganat,mert anyósomat is műtötték melldaganattal,és azt mondta,hogy az övét nem lehetett mozgatni és alig tudta kitapintani. Már nagyon félek,mert nem szeretnék beteg lenni. Válaszát előreis köszönöm. Tisztelettel:Morvainé

        Dr. Boros Miklós válasza a mell, csomó témában

        Tisztelt Kérdező! Ebben az életkorban a jóindulatú, kötőszöveti eredetű elváltozások sokkal gyakoribbak. Első lépés a vizsgálat emlőszakrendelésen és ebben az életkorban inkább ultrahang. A rosszindulatú daganatra utaló jeleket nem írt a kérdésben, de a kivizsgálás indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 13., 09:41; Megválaszolva: 2011. október 14., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés