• Fehéres dudor a mellen mit jelent?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr NŐ/Úr! Olyan problémám van, hogy nem tudom mit látok a mellemen akkor amikor ha alulról kezdem megnyomkodni vagy többször végighúzom a kezem alul, fent egy dudor szerű valami keletkezik. Ezt a dudort csak úgy látom ha hanyatt fekszek de néha látom állva is, nem nagy és nem is annyira emelkedik ki, színe fehéres. Kb pár perc múlva el is tűnik, vagy ha az ujjammal végig simítom eltűnik. Attól félek nagy a baj. A nőgyógyászom szerint olyan nagy nem lehet a baj, hogy ha csak akkor látom mikor megnyomkodom. Ez a jelenség a bal mellemen van csak, jobbon nincs ilyen.Teljes pánikba vagyok, hogy ez daganat. Lehetséges, hogy az? Csomót nem érzek, a nőgyógyász sem érzett mikor megvizsgálta, de akkor mit látok???? Válaszát köszönöm. Barbara

        WEBBeteg szakértő válasza a mell, csomó témában

        Tisztelt Kérdező! Az emlő állománya nem egyenletes, kötőszövetes állományában a leírt tünet nem kóros. Körülírt elváltozás nincs így aggodalomra semmi ok.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 17., 20:34; Megválaszolva: 2011. október 18., 10:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés