• Jobb mellfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot! 3 nappal ezelőtt erőteljes jobb oldali mellfájásra ébredtem. duzzadt volt és a mai napig feszítve fáj. Hirtelen jött a fájdalom. Menzeszem kb 10 nap múlva fog jönni, tehát ezt a lehetséges okot kizártam, hogy ettől fájna. Tegnap annyira fájt, hogy jegelnem kellett. Olyan mintha a bimbó körül egy kis elszineződés látszódna. Mitől fájhat? Mi lehet a baj? Mit tegyek? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt kérdező! Gyulladásra utalnak a tünetek. Egyoldaliság és a kifejezett duzzanat a hormonális ok ellen szól. Folytassa a jegelést és amennyiben láz jelentkezik vagy fájdalma nem javul keressen fel emlőszakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 02., 10:07; Megválaszolva: 2011. április 05., 07:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés