Dr. Boros Miklós Úr!

Korábbi kérdésem: Masztektómia volt 2 éve.Ritka rondán néz ki! Láttam ezután készült képet, hát nekem nagyon nem olyan! Ha azon az oldalon kicsit többet használom a kezemet, kicsit bedagad másnapra.Be szabad kenni pl.árnikával? vagy bármi egyébbel? Roppant zavaró, ahogy kinéz (nem a "képe"! fizikailag borzasztó! Köszönöm, üdvözletem! 2011-03-15 21: 00 Tisztelt Kérdező! A gyógynövénykrém alkalmazásának nincs ellenjavallata. Emellett javaslom, hogy gyógymasszőr segítségével legyen nyirokmasszázs, hiszen a probléma hátterében részben a nyirokkeringés zavara áll. A műtéti heg korrekciós lehetőségének megítélése miatt keressen fel sebészeti osztályon működő plasztikai szakrendelést. 2.Előzőekből kimaradt. A bal kezem Heine-Medines=0. Maradt a JÓ jobb kezem.itt volt a műtét+ nyirok-blokk műtét is. Az egy kezem a réginek 20%-a (? )sem, egyszer kaptam orvosi masszázst, 1 hónap táppénz, 4-en kapartak össze! Mégegy műté tet nem bírnék ki (és a kezem? )sem.Kérek szépen más segítő ötletet, így tarthatatlan! kis teszekveszek: 2-3 napig nyögöm! Kérve kérem segítsen Doktor úr! Köszönettel vá- rom szíves segítő tanácsát! Tisztelettel: Mné 2011-03-18 19: 46 Kedves Kérdező! Kérem, az előzményekkel együtt tegye fel újra kérdését, mert rendszerünk anonim, nem tudjuk visszakeresni. Köszönöm a segítséget!

Dr. Boros Miklós válasza mellműtét témában

Tisztelt Kérdező!

Az Ön esetében a gyógymasszőr és gyógytornász kezében van a kulcs. Térítésmentesen vehető igénybe, ehhez kérjen beutalót a területileg illetékes reumatológiai szakrendelésre. Itt adnak Önnek javaslatot.

Kérdés: 2011. március 22., 07:24; Megválaszolva: 2011. március 23., 10:24
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Ödémás lett a mellem a műtét után
2010.júniusban daganatos mellműtéten estem át, sugárkezelést kaptam. A kemotherápiás kezelést nem fogadtam el, mivel a nyirokmirigy állományban nem...
Emlőműtét után
Tisztelt Doktor úr/nő! 69 éves édesanyám bal melléből eltávolítottak egy rosszindulatú emlődaganatot és egy nyirokcsomót. A műtétre nyolc...
Tisztelt dr. nő/úr!
20 éves lány vagyok akinek háromszor műtötték a bal emlőjét mert csomó volt benne, a csomók jó indulatúak voltak.De most vettem magamon észre hogy...
Emlőműtét után- ödéma, szúrás
Tavaly decemberben rosszindulatú daganatot távolítottak el a bal mellemből.Sugárkezelést kaptam rá. Áttét nem volt található.Sajnos mütét óta...
Hogyan tovább emlődaganat esetén?