• Mellfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr!

        Nekem egy olyan problémám lenne, hogy pár napja nagyon fáj a jobb mellem, körülbelül ott ahol a merevítő végig fut. Nincs nagy mellem, 75/B-t hordok, de azt vettem észre, hogy pár napja nem bírom elviselni a melltartót sem. Olyan furcsa nyilaló érzést érzek. Nagyon megiedtem, egyik családtagomat most műtötték a mellével. Semmi más tünetet nem észlelte, csomót sem találtam. A bal mellemnek semmi baja, de az nagyobb mint a jobb. Lehet, hogy csak nő?? Még 19 éves vagyok. Nem tudom normálisan kifejezni, úgy belülről fáj, vagy nem tudom:) 

        Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt fájdalmat vagy a melltartó pántja okozza, vagy hormonális ok. A hormonális ok inkább kétoldali panaszt okoz. Viseljen más típusú melltartót pár napig. Önvizsgálat során nem talált csomót, de egyébként sinncs aggodalomra ok. Amennyiben 2-3 hét alatt nics változás keressen fel emlőszakrendelést. Figyelje meg, hogy a fájdalom a ciklus melyik idejében jelentkezik.


        Kérdés: 2010-02-01 22:15:12; Megválaszolva: 2010. február 01., 22:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.