Mell fájdalom

Tisztelt Doktor Úr / Nő! Lassan 3 hónapja tartó mell fájdalom miatt írok önnek. 30 éves vagyok, van egy 4 éves kislányom, és majdnem 3 éve Mirena spirált használok. A bal mellemben eleinte csak szurkalo érzést éreztem, ami egyre gyakrabban fordult elő. Orvosom emlő ultrahangra küldött, ahol semmit nem találtak. Azóta 3 orvos látta a mellem, senki nem talált semmit, azt mondták vetessem le a spirált, mert valószínű az okozza a fájdalmat, mivel egyáltalán nincs tőle mensesem. Két hete levették a mirenat. A mellem azóta is fáj, nyomásra érzékeny, sokszor fáj nyomás nélkül is. A másik mellem is érzékeny, de az nem fáj. Azt tanácsolták az orvosok, hogy várjak, mert tuti a hormonok szórakoznak velem. Azt szeretném kérdezni, hogy ha az ultrahang negatív, akkor mi a további teendő? A mammografiat egyik orvos javasolja, másik nem?! Okozhat a hormon ilyen, inkább egyik mellre ható fájdalmat?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza a Mell fájdalom témában

Tisztelt Hölgyem ! Elasztoultrahang vizsgálatot ajánlanék, mely a lágyrészek elváltozásainak pontosabb kimutatására alkalmas. 30 éves korban, egyoldalra lokalizálódó mellfájdalmat nehezen lehetne magyarázni hormonális változásokkal. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. augusztus 01., 13:35; Megválaszolva: 2020. augusztus 06., 17:27
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal