mell fájdalom

Üdvözlöm! Azzal a panasszal szeretnék önhöz fordulni hogy a két mellem egész területén fájdalmaim vannak már akkor ha a ruha hozzá ér már 4 hónapja lassan mi lehet ennek a valószinű oka vagy okai? Orvosnál nem voltam még! Válaszát előre is Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tomonkó Magdolna válasza mell fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Legelőször nőgyógyászával konzultáljon, a mellek feszülését, fájdalmát fogamzásgátló gyógyszerek ki tudják váltani. Mindenképpen kivizsgálásra van szüksége, vizsgálatok nélkül nem lehet megállapítani, mi a probléma.

Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2015. január 01., 21:58; Megválaszolva: 2015. január 04., 20:38
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat