• Miért fájhat a mellem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. egy hónapja nagyon fájnak a melleim. Csomót nem találok benne, de a mellbimbóm alatti rész nagyon fáj és érzékeny. Ha a férjem kimaszírozza, utána jobb, de másnapra megint nagyon érzékeny. Szültem 4 gyermeket, és a legkisebb is 4, 5 éves, nem szopik már 3 éve. Lehet a melltartó használata nem helyes?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a mell fájdalom témában

        A fájó mellnek nem a masszírozás tesz jót, sőt! Két dolgot kéne feltétlen elvégezni, egy mell ultrahangos vizsgálatra kérjen beutalót és egy vérvételre, melyben a mell működését irányító agyalapi mirigy hormon szintjét tisztázhatjuk, melyet Prolactin-nak hívnak. A két eredményből tisztán megítélhető a tennivaló. Mindenképpen jót tenne, ha Mastodynon nevű homeopátiás cseppeket íratna fel, napi 2x20 cseppet szedve.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2013. június 16., 22:21; Megválaszolva: 2013. június 17., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: