mellrákot okozhat?

Üdvözlöm! 2 éve szoptatás abbahagyása/gyógyszerrel/után 20mm-s cisztát találtak, ami a következő évi kontrollon 15mm-re csökkent! Tegnap kisfiamat le kellett fogni a fogorvosnál és nagyon erősen megnyomta a mellem a fejével, azóta is fáj! Csak áprilisban mennék az egy év kontrollra, indokolt lenne emiatt előbb? Okozhat ez mellrákot?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Judit válasza trauma témában

A trauma nem okoz emlőrákot, bár a betegek gyakran kötik ehhez. Inkább arról szokott szó lenni, hogy a fájdalom miatt jobban áttapintják a nők az emlő állományát és észreveszik az apróbb elváltozásokat is.

Emiatt nem szükséges korábban jelentkezni.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2016. január 07., 13:36; Megválaszolva: 2016. január 09., 21:46
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2