Frontin, xanax

Üdvözlöm. Körülbelül 1 hónapja nagy trauma ért, ezért a háziorvost kikerülve azt utcáról szereztem be 0.5-s XANAXOT és 1mg-os Frontint. Az elején a frontinból volt hogy napi 5-6db-ot is beszedtem viszont az lenne a kérdésem hogy a háziorvosom miként tud felirni ilyen gyógyszert illetve tud-e pschihiátriára beutalód adni? Nem szeretnék az utcáról már ilyen gyógyszert szedni, csak ellenőrzött körülmények között. Ilyen délután 5 óra körül már elvonási tünetek jelentkeznek rajtam, remegés, fejfájás stb. Ön szerint ha ezt a háziorvosomnak el mondom mi történik? Mert félek tőle. Illetve ideiglenes lakcimmel rendelkezem Budapesten, igy kaphatok-e szakorvosi ellátást pscihiátrián? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Pálvölgyi Rita válasza trauma témában

Tisztelt Kérdező,

A Frontin és a Xanax hatóanyaga azonos, úgyhogy hatásuk - és mellékhatásuk - egymást erősítik. Mindenképp jó volna a háziorvosához fordulni. Ő beutalhatja pszichiátriára ideiglenes lakcím kártyával. A nyugtató helyett jobb volna valamilyen kevéssé addiktív szerre, - antidepresszánsra - váltani.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. május 26., 19:26; Megválaszolva: 2016. május 26., 20:39
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Lehet hogy szociopata pszichopata...
Tiszelt Dr.Nő! Az lenne a kérdésem hogy lehetséges-e hogy pszichopata lettem / vagyok ? Kiskoromba a szülői bántalmazás is ért ,és nem igazán lett...
Testre kiható pszichés panaszok
skizofren vagyok?!
Antidepresszáns elhagyása
Hipnózis dadogás ellen