emlőgyulladás?

Tisztelt Doktornő/Úr! Három napja bal mellbimbóm felett a bőröm picit piros lett és egy kicsit duzadtabb, keményebb tapintású is. Van egy kisebb emlőcisztám kb. ott, ahol a bőr gyulladtabbnak tűnik, de eddig nem okozott problémát. Most tapintásra fájdalmasabbnak érzem. 2, 5 hónapja voltam UH kontrollon, akkor nem láttak változást, egy nagyon kicsit növekedett a ciszta. A bőpír nem körülhatárolt, nincs kontúrja, éppen csak picit pirosabb, de érzékeny. Kérdésem, hogy ez bőrproblémára utal, vagy begyulladhatott a ciszta? Egyáltalán ez külsőleg látszana? Milyen szakrendelést keressek fel elsőként? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza emlőgyulladás témában

Kedves Kérdező, lehetséges, hogy a cysta gyulladásáról van szó. Ez esetben sebészeti szakrendelést keressen fel.

Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2013. november 11., 17:28; Megválaszolva: 2013. november 13., 16:47
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Tejláz?
Tisztelt Dr.Úr/Nő! Én egy 2 hónapos gyönyörű és szépen fejlődő kislány édesanyja vagyok. 3 napja éjjel, fejés után nagyon...
Mell vizsgálata
Azt szeretném kérdezni, hogy a feleségemnek egy hónapja van a mellbimbó körül apró csomok és az fáj neki. Nem váladékozik. Lehetséges, hogy csak...
Szövettan értelmezését kérném
Makroszkópos leírás Dr.V.M./md. - 21.11.05. I. Fonaljelöléssel orientált, drtóhurok jelölést is tartalmazó emlősegment, melynek mediolateralis...
Ez már biztosan rosszindulatú...
Tisztelt Doktornő! A jobb oldali mellemben érkeztem a napokban egy csomót, amivel elmentem mammográfiára és ultrahangra. (két évvel ezelőtt voltam...
Mellrák öröklődése apai ágon
Kedves Doktornő! Most töltöttem a 34.életévemet, három kisgyerkőcöm van, akik közül kettőt 16 hónapig, a harmadikat 8 hónapos koráig szoptattam...