Mellultrahang véleménye

Tisztelt Doktor Úr/Nő Szeretném ha segítene az emlő uh vizsgálat eredményében, Ugyanis ahol csinálták választ nem kaptam. Jo-on a KFQ-ban néhány 4-6 mm-es vékonyfalú echomentes folyadékot tartalmazó cysta látható, az egyik 6mm-es cysta septalt.Bo-on KFQ-ban több, 4-11 mm-es simplex cysta látható. Az axillákban megnagyobodott nyirokcsomó nincs. Vélemény: Mk.emlőben U2 tipusú benignus karakterű elváltozások. Cysta mammae l.u. vp.2 Kérem írja meg mit tegyek vagy hogy ez jó esetleg rossz lelet. Válaszát előre is köszönöm Niki

Dr. Somorjai Attila válasza emlő cysta témában

Kedves Niki,

Ezek jóindulatú ciszták, ha panaszt okoznak, vagy növekedni kezdenek akkor a későbbiekben eltávolításuk indokolt lehet. Kontroll UH-t kell csinálni 3 hónap múlva.

Üdvözlettel: Dr. Somorjai Attila

Kérdés: 2013. május 08., 15:34; Megválaszolva: 2013. május 11., 12:19
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Benignus meszes képet
Tisztelt Doktornő! Nemrég részt vettem mammográfia- és ultrahang-vizsgálaton, pozitív családi anamnézis (anya) miatt. A lelet értelmezésében...
Mellprobléma
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Én egy 25 éves anyuka vagyok 8 hónapja szültem sürgősségi császár metszéssel.Kisbabámat 2 hétig tudtam csak szoptatni....
Mammográfia vizsgálat kárt okozott?...
Jónapot kívánok! 3 héttel ezelött találtam a bal mellemben egy csomót. Nagyon megijedtem és mindenképpen kiakartam vizsgáltatni, hogy nem-e...
Jobb mell fájdalom
Mennyire veszélyes a Fibroadenoma?