emlő ciszta

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Ma voltam emlő ultrahangon, és ilyen eredményem lett... JObb oldalon 1 óra irányban, a mamillától 3cm-re, 7x3 mm-es cystosus képlet látszik. Javaslat: Havonta önvizsgálat, E vitamin szedése javasolt, 3 hónap múlva jobb oldali UH kontroll javasolt! Nagyon sokáig keresgette, mire talált egy ilyet. De nagyon megijedtem...Soha nem volt még ilyen, mire kell számítsak? Rosszindulatú daganatot okozhat, vagy más egyéb veszélyes problémát, műtétet stb...vagy nem kell ennyire megijednem? Az E vitamin milyen hatással van erre a dologra? Válaszukat előre is köszönöm! Via

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza emlő ciszta témában

Ebben az életkorban a jóindulató cisztózus eltérések nem ritkán, és ezek teljesen jóindulatú elváltozások, nincs oka aggodalomra. A javaslat helyes, az E-vitamin kedvező hatása igazolt.

Kérdés: 2012. július 30., 14:14; Megválaszolva: 2012. július 30., 21:30
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2