Vérnyomáscsökkentő gyógyszer + erekció

Már a 3. vérnyomáscsökkentőt próbálja ki az orvosom rajtam. A panaszom az mindegyikre, hogy nem csak az erekcióm gyengébb (szinte semmi) , hanem még a vágy is eltűnt mindegyiknél, hogy legyen egyáltalán. Van olyan vérnyomáscsökkentő, ami ezeket nem befolyásolja?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza vérnyomáscsökkentő témában

Kedves kérdező!

Sajnos a legtöbb vérnyomáscsökkentőnél előfordulhatnak ilyen mellékhatások, talán az ACE-gátlók és az angiotenzin-receptor-blokkolók esetén fordul elő legkevésbé, esetleg ezekkel érdemes próbálkozni. Megfontolandó andrológiai szakrendelés felkeresése is.

Kérdés: 2011. október 09., 23:24; Megválaszolva: 2011. október 11., 21:17
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Amlidipin bokaduzzanat
Kedves Doktornő! A magasvérnyomásomra amlodipint szedek. Evvel a gyógyszerrel teljesen beállt a normál értékre a vérnyomásom. Több más...
Tritace 5mg hatása
Tisztelt Doktornő, vérnyomás csökkentésre kaptam a Tritace 5mg-os gyógyszert. Szeretném megkérdezni, hogy a Tritace 5mg mennyi idő múlva kezdi...
Milyen vérnyomáscsökkentőt lehet...
Tisztelt Doktor Úr! 31 éves magas vérnyomásos nő vagyok. Eddig METOPROLOL Z HEXAL 100 mg retard filmtablettából napi 2* 1/2-et és MONOPRIL 10 mg...