Mit tegyek?

Tisztelt Dr.Nő/ Úr! Két éve szedem a vérnyomáscsökkentő gyógyszereket. A vérnyomásom mostanra beállt127/79 a pulzusom 52. Az elmúlt héten hányingerrel járó szédulésem volt.ami eddig még soha. a pulzosom leesett 46-ra, okozhatta-e a rosszullétet? Ha igen ön szerint a szivgyógyszert ne szedjem? Vagy mi okozhatta a rosszullétet?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza alacsony pulzus témában

Kedves Kérdező! Az elmúlt hetekben igen meleg volt, ilyenkor természetes módon is alacsonyabb a vérnyomás. Kifejezettebb lehet a vérnyomáscsökkentők hatása is, főként elégtelen folyadékbevitel esetén. Rossz közérzete állhatott összefüggésben az alacsony pulzussal, de néha maga a hányinger, hányás okozza az alacsony pulzust.

Mindenképpen konzultáljon a kezelőorvosával a gyógyszeradagolás módosításának lehetőségeiről, de az orvosságok szedésének hirtelen abbahagyása semmiképpen nem ajánlott.

Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. augusztus 13., 16:11; Megválaszolva: 2012. augusztus 15., 19:17
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Vérnyomás gyógyszer és erekciós...
Tisztelt Doktornő! vérnyomásra szedek évek óta Coverex As komp-ot. Közben nemrég erekciós problémáim alakultak ki és a betegtájékoztatóban ezt...
Szív, gyomor vagy egyéb probléma ?
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! 54 éves, átlagos férfi vagyok. Már több mint 10 éve előfordul, hogy időnként a jobb bordaívem alól egy pontból...
Magasvérnyomás EKG lelet
Magas vérnyomás