mi várható nyirokmirigy rák

Jonapot.kérdésem egy barátommal kapcsolatos.nagyon aggodom.ma megtudtuk hogy nyirokmirigyrákja van.sajnos 1 évvel ezelőtt volt a nyakán csomo de most ment el orvoshoz 2 hete. Már az egész testén több nagy és azok körül sok kicsi csomó van.nyak.honalj.szegycsont alatt lágyéknál a lépe meg van nagyobbodva.mennyire jo a gyogyulási esély.szeretnék a támaszuk lenni a bajban de tudnom kell mi várható.nem volt orvosnál évek ota mennyire terjedhetett el?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza limfoma témában

Kedves Kérdező!

A barátjának el kell mennie vizsgálatokra, ki kell venni legalább 1 nyirokcsomót, abból szövettani vizsgálatot kell végezni. Csak így állapítható meg, milyen kezelésre van szüksége, és milyenek a gyógyulás kilátásai.

Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. április 23., 13:51; Megválaszolva: 2014. április 26., 21:03
Kérdések és válaszok: Vérképzőszervi daganatok (leukémia, limfóma)
Limfóma beteg ételkiegészitője
T.Doktor! A kérdésem a fiamról szól aki 6o éves. Betegsége agresszív non Hodkin limfoma.jelenleg kezelés alatt áll 4 kemót kapott.Eddigi vérképek...
lymphoma betegség?
Tisztelt Doktor Nő/ Úr! 52 éves férfi vagyok, és sajnos nagyon meg vagyok ijedve, ugyanis pajzsmirigy problémáim kiegészültek nyirokcsomó...
Végbélkörnyéki fájdalom és láz
Érdeklődni szeretnék, hogy mire utalhat végbél körüli fájdalmam, ami vizelet és székletürítéskor fokozódik.5 napja jelentkezett és lázam is...
Bizonytalanság
Űdvözlöm: a barátnöm nevében szeretnék kérdezni, rengeteg vizsgálaton van tul, melyek alapján Non-Hodgkin B-nagysejtes diffuz limphomája van. Most...