• Miért fáj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem kedves Doktor Úr/Nő.

        Már napok óta fáj a mellkhasom és a tüdőm. Sokszor ha egy kicsit nevetek az egész mellkhasom és tüdőm is elkezd fájni valamint akkor is, ha levegőt veszek. Tulajdonképpen ez az egész már 1 hete kezdődött. Néha - Néha kicsit nehezen is veszem a levegőt (kb. 1 nap: 2 - 3 esetben fordul elő.)

        Tulajdonképpen azt szeretném kérdezni, hogy forduljak -e vele orvoshoz vagy ez nem nagy ügy mással is előfordult és majd elmúlik magától?

        A válaszukat előre is köszönöm.
         Üdv: Sándor

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt tünetek hátterében leggyakrabban vírusfertőzés áll. Pár napos pihenés és non-steroid gyulladásgátló szedése javasolt (pl. ibuprofen). Amennyiben 5-7 nap után is még jelentkezik a mellhártyafájdalom, vagy belázasodna keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-15 11:08:56; Megválaszolva: 2010. február 15., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: