• Gyomorégés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Orvos válaszol! Szeretne azonnali választ kapni kérdéseire? Egy tünet vagy betegség részletei érdeklik? Az internet félrevezető lehet. Kérdezzen közvetlenül orvosainktól! KÉRDEZEK AZ ORVOSTÓL Miért a MediCall? Közvetlenül a kiválasztott orvossal beszélhet Személyre szabott választ kap kérdésire Hívás közben küldhet képeket is Egy 5 perces konzultáció mindössze 1 750 Ft Már több, mint 3 500 ügyfélnek segítettünk Szakmailag ellenőrzött, kiváló orvosok Otthonról, kényelmesen használható Orvosaink TŐLE KÉRDEZEK Dr. Virág Krisztina Háziorvostan TŐLE KÉRDEZEK Dr. Donáth Ferenc Belgyógyászat, Kardiológia TŐLE KÉRDEZEK Dr. Rákóczi Éva Belgyógyászat, Háziorvostan, Infektológia, Reumatológia és fizioterápia Mivel fordulhat orvosainkhoz? Hányinger, köhögés, gyulladás, fájdalom, vérnyomás problémák, láz, csonterpedés vagy törés, alacsony vagy magas pulzus, laboreredmények értelmezése, bármivel amivel egy háziorvost is felkeresne. Amennyiben a fenti tüneteken magára ismer, mindenképp kérdezzen egy orvost! KÉRDEZEK AZ ORVOSTÓL ©2019 MediCorp Hungary Zrt. Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Két napja gyomorégés panaszaim vannak, így estére szerettem volna bevenni egy b6-ot, amit úgy érzem, hogy félrenyeltem, és sokáig éreztem is a torkomban, mostmár inkább csak köhögök (persze ez lehet már pszichés is), olyan kérdésem lenne, hogyha valóban félrenyeltem, abból adódhat bármiféle probléma, vagy fel fog szívódni? Illetve még annyi kérdésem lenne, hogy tegnapelőtt vettem be lordestin tablettát megfázásra, viszont már arra is gondoltam, hogy lehet véletlenül kettőt vettem be, ez okozhatna e gyomorégési panaszokat, illetve járna e más tünettel? Álmosságot nem tapasztaltam. Köszönöm a válaszukat : A.

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a félrenyelt tabletta témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben Lordestin tablettából kettőt vett be, semmi bajt nem okoz. Gyomorégése sincs ezzel összefüggésben. A félrenyelt tabletta, ha a légutakba került, vagy felszívódik, vagy a köhögéssel távozik a légutakból. Ha egyik sem következik be, helyi gyulladást okozhat, aminek makacs köhögés a jele, és egy idő után mellkas röntgen vizsgálattal kimutatható. Valószínűleg nem lesz semmi probléma, de ha köhögése nem múlik, forduljon tüdőgyógyászhoz. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2019. november 03., 07:11; Megválaszolva: 2019. november 03., 21:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: