• TÜDŐBETEGSÉG

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        JÓ NAPOT KIVÁNOK MEGSZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY FÁJ A MELLKASOM ÉS VAN GENNYES KÖPET DOHÁNYZOM A MELLKAS RÖNTGEN NEGATIV A VÉREREDMÉNY JÓ A FEHÉRVÉRSEJT 12 ES AZ KICSIT MAGASABB KELL E VALAMI KOMOLY TÜDÖBETEGSÉGRE GONDOLNI A PÁNIK BETEGSÉG ESETLEG OKOZHAT ILYEN TÜNETET ÉTVÁGYTALAN VAGYOK SZÉDÜLÖK A MELLKAS RÖNTGENNEK KELLENE MUTATNI A KOMOLY TÜDÖBETEGSÉGET

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a köhögés, köpetürítés témában

        Kedves Kérdező! Tünetei és leletei alapján hörghurutja van, amire a Levoxa megfelelő antibiotikum. Daganatra utaló elváltozás a mellkas röntgenen látszana. Dohányzása miatt, légzésfunkciós vizsgálat javasolt, ha a jelenlegi gyulladás elmúlik. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2019. szeptember 01., 17:41; Megválaszolva: 2019. szeptember 02., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: