• Tüdeifájdalmak.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mostanában mikor levegőt feszek a jobb oldalamon a mellemhez közel fájdalmat érzek a tüdőmben. 12 éves koromtól 17 éves koromig cigarettáztam,majd mikor teherbe estem leszoktam róla azonnal. Nem tudom miért lehet ez,orvoshoz még nem fordultam vele. A terhességtől lehetne? Bár ezt én magam is kétlem,inkább a cigaretta,vagy nem tudom. A fájdalom néha erősebb,néha gyengébb.Nem tudom megmondani,hogy mikor érzem az erősebb és mikor a gyengébb fájdalmat..változó. A fájdalmak egy olyan 2-3 hete jelentkeztek nálam. A válaszát előre is köszönöm !

        Dr. Boros Miklós válasza a légzőszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A panasz mozgásszervi eredetű lesz. Figyeljen oda a helyes testtartásra és inkább a terhességgel függ össze, mint a korábbi dohányzással. Jelenleg kivizsgálás nem indokolt. A dohányzás elhagyása ne átmeneti legyen.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 14., 20:47; Megválaszolva: 2011. december 18., 15:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés