• Mellkas röntgen eredménye.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Ma voltam mellkasröntgenen. Az eredményem a következő:a jobb rekeszfél medioventrális sinusában kissé magasabbra fixált. A rekeszkontúr éles. A sinusok szabadok, a tüdő tiszta. Balra mérsékelten nagyobb cor. A trachea légsávja szabályos. Érdeklődnék, hogy mit jelent ez az eredmény. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Gyulai Nóra válasza a mellkas rtg témában

        Tisztelt Kérdező! Lényegében azt jelenti, hogy normális eredmény


        Dr. Gyulai Nóra
        tüdőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Gyulai Nóra

        Kérdés: 2018. december 13., 15:22; Megválaszolva: 2019. január 04., 18:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.