• Mellkas rtg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/nő!mellkas rtg eredményemről szeretnék érdeklődni.Leírás:mko basalis túlsúllyal fokozott az intertitialis rajzolat. Tünetem nincs.

        Dr. Gyulai Nóra válasza a mellkas rtg témában

        Tisztelt Kérdező! Ezt akkor lehetne megmondani, hogy kóros-e vagy nem, ha látnánk a képet. Attól függ, hogy kóros-e, hogy mennyire fokozott a rajzolat, de 95%-os eséllyel ez egy negatív eredmény


        Dr. Gyulai Nóra
        tüdőgyógyász szakorvos Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Gyulai Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 22., 08:26; Megválaszolva: 2019. április 03., 08:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: