• Aggódok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Voltam 1 hete tűdőszűrőn a munkahely kérte most kaptam egy levelet hogy menjek vissza a megismétlésre és vigyek papírt arról hogy milyen gyógyszerz szedek..stb...nagyon aggódok hogy valami baj van! Válaszát köszönöm előre is

        Dr. Gyulai Nóra válasza a tüdőszűrés témában

        Kedves fiatalember! Kérdést nem tesz fel a szövegben, amire válaszolhatnék. Ami megnyugtathatja, hogy az Ön életkorában komolyabb tüdőbetegség igen ritkán fordul elő, de nyilván vissza kell mennie a megadott időpontban, hogy tisztázódjon miért hívták vissza.


        Dr. Gyulai Nóra
        tüdőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Gyulai Nóra

        Kérdés: 2018. március 24., 13:45; Megválaszolva: 2018. március 27., 07:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: