• ITP - medrol okozhat hízást és éhségérzetet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kedves Dr nö! megkaptam a véreredményem ami a következő Thrombocyta mennyiséget tartalmaz : 16,1 fl. 1 hónapja nem szedem a medrol 16mg ot és a lábfejemen illetve vádlimon kijöttek pontszerü vérzések utna mentem el vérvételre a ami a fönti eredményt tartalmazta.csak az a baj ha a medrolt szedem állando éhség érzetem van és hiztam 10 kg ot.az lenne a kérdésem kedves dr nö hogy a medrol tol lehet-e a hizás és az étvágy növekedés?és hogy ezzel a betegséggel egygtt e járhat a fáradékonyság vagy ez a sulyom miatt lehet?105 kilo voltam 178 cm magas vagyok.köszönöm vlaszát elöre is.

        WEBBeteg szakértő válasza a ITP témában

        Kedves Kérdező! A Medrol, ún. szteroid tartalmú gyógyszer. Ennek egyik gyakori mellékhatása az éhségérzet, súlygyarapodás, szedése mellett javasolt a cukorbetegekhez hasonló ("diétás") étrend fogyasztása! A fáradékonyság az alapbetegségének nem velejárója, súlygyarapodásával vagy egyéb eltéréssel pl. vérszegénység-gel magyarázható.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 27., 05:50; Megválaszolva: 2011. május 29., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés