• Véraláfutás a térd hajlatba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr-nő!Kb 1 hónapja féraláfutás jelent meg a térd hajlatba és nem ütöttem meg.Idővel eltünt,később elkezdett fájni a lábam térdtől fölfelé a fenekemig hátul,de nagyon,és ismét megjelent a térd hajlatba egy nagyon csúnya bevérzés.Mitől lehet ez mi lehet az oka?Köszönöm válaszát.Üdvözlettel Ui:Az öcsémnek a tünetei ezek

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzékenység témában

        Kedves hölgyem! Elképzlehteő, hogy véralvadási zavaruk van. Haemosztazeológiai szakrendelésre kérjenek beutalót mindketten.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 07., 10:23; Megválaszolva: 2010. november 09., 09:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés