• Vashiányos anaemia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Weborvos! Az a problémám, hogy mint kimutatták, vérszegény vagyok (a hemoglobinom 102g/l volt), így az orvosom felírt két doboz Maltofert, napi kettő tablettával számolva. A gyógyszertáros azonban csak egy dobozzal adott, így - hogy ne fogyjon el, míg vissza nem megyek orvosomhoz- csak napi egyet veszek be belőle. Egyik ismerősöm ajánlotta a Humet-R-t, ez is tartalmaz viszont jelentős mennyiségű vasat. Tudom, hogy a kezelő orvosommal kéne beszélnem, ez azonban lehetetlen pillanatnyilag, ezért fordultam Önökhöz. Okozhat-e túladagolást, ha egyszerre szedném ezeket, vagy nem volna probléma?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérszegénység témában

        Kedves Hölgyem! Közel sem azonos a két készítmény vastartalma, a Maltofer rágótbl. sokkal többet tartalmaz. Az előírás szerint szedje a napi 2 tablettát, és ha elfogy, menjen el a háziorvoshoz, ő is felírhatja a Maltofert.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 11., 15:19; Megválaszolva: 2010. szeptember 15., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés