• hemato- mielofibrozis

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktorur!

        A mielofibrozos lefolyasa lassithato a stem sejt keszitmenyekkel? Gondolok a Varga-stem kapszulara vagy az Olimpiq stem cell kapszulara. Arthatnak?   ( 65 eves edesapamrol van szo) Varom valszat.

        Tisztelettel Mezei Marta Csikszereda, Romania

        WEBBeteg szakértő válasza a myelofibrosis témában

        Kedves Márta!

        Az őssejt-készítmények mindegyike csalás! Hatásuk orvosilag nem bizonyított, sőt az is felmerül, hogy daganatos betegségeket eredményez a szedésük. Semmikép nem javasolnám, hogy az édesapja bármelyikkel is próbálkozzon!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-07 16:28:51; Megválaszolva: 2010. március 07., 16:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: