AstraZeneca - Norcolut

Kedves Doktornő! AstraZeneca oltást kaphatnék kedden, viszont márciusban kezdtem el szedni Norcolutot cikluszavarra. Mennyire kockázatos a gyógyszer mellett ez az oltás? Mit ajánl? A háziorvosom asszisztensével tudtam beszélni, ő nem tudott érdemben választ adni, csak annyit, hogy ha aggódnék, szedjek Aspirint. Mit javasolna? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza oltás témában

Kedves Kérdező!

Ha szükséges és nincs más ok amit rendezni kell a ciklusa miatt, akkor a Norculut indokolt lehet. Az oltásban elméletileg nem akadály, és az oltás szükséges is. Nem kell aspirint szedni.

Kérdés: 2021. április 03., 19:12; Megválaszolva: 2021. április 04., 09:37
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Leiden heterozigota és Covid
Leiden-mutáció, COVID-19 oltás
Schönlein Henock purpula
Van teendo?