Leiden hetero - sputnik

Üdvözlöm doktornő! Tünetmentes Leiden hetero vagyok, április 4.-én vasárnap kaptam az első adag Sputnik vakcinámat. Kérdésem, hogy kell-e véralvadásgátlót, AspirinProtectet vagy bármit is szednem? Ez az AstraZeneca mizéria sajnos teljesen megzavarja a bizonytalan embereket.: ) Mivel tudomásom szerint ez is Vector vakcina, emiatt merült fel bennem a kérdés. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza oltás témában

Kedves Kérdező!

Nem kell.

Kérdés: 2021. április 07., 20:45; Megválaszolva: 2021. április 08., 08:37
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Prothrombin Mutáció - Moderna oltás
Fogamzásgátló spirál -...
Be lehet adni az oltast?
Tisztelt Doktorno! Holnapra kaptam idopontot AstraZeneca olasra. 2 napja enyhen faj a torkom, orrdugulasom van. Karomba enyhe izonlmfajdalon van, neha...
Véralavadás
Tisztelt Doktornő! Kérdésem, hogy ma megkapott leleteimbem normálisak-e a következő értékek, jelent-e bármilyen kockázatot: INR:...
Jak2 mutáció és Sputnik vakcina
Kedves Doktornő! 2014-ben diagnosztizálták nálam a jak2 mutációt. Azóta rendszeresen járok ellenőrzésre, a vérképem rendben van. Pár nap múlva...