Astra Zeneca oltás

Kedves Doktornő! Igazolt heterozigóta Leiden mutációm van. Most behívtak Astra Zeneca oltásra. Javasolt lehet vérhító alkalmazása a következő hetekben? Köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza oltás témában

Kedves Kérdező!

Elméletileg nem, nem szükséges vérhígítót adni. Az oltás viszont fontos.

Kérdés: 2021. április 03., 14:49; Megválaszolva: 2021. április 04., 09:36
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Leiden heterozigota és Covid
Leiden-mutáció, COVID-19 oltás
Schönlein Henock purpula
Van teendo?