Laborlelet értelmezés

Kedves doktornő! Nem tudom, hogy a legilletékesebbnek lett e címezve a kérdésem, de teszek egy próbát. Nefrológiai kivizsgáláson voltam, állandó ízületi panaszok, fejfájás, fáradékonyság, és csökkent vese szűrési értékek miatt. A vér és vizelet vizsgálat a vese szempontjából semmilyen lényeges eltérést nem mutatott, de a doktor lelkiismeretes ember lévén csináltatott egy immun panelt is. Ebben van eltérés, de túl sokat nem beszéltünk róla. Az lenne a kérdésem a mellékelt eltérések okozhatják-e a panaszaimat, a visszatérő fájdalmakat, gyulladásokat, menjek tovább velük, vagy ezek az értékek teljesen normálisak és nem is érdemes foglalkozni velük!? Köszönöm a válaszát, Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza immunológia témában

Kedves Gábor!

Ez önmagában nem immun pnael, ez alapján immun betegség nem zárható ki vagy nem is igazolható. Ha nincs érdemben válasz a veseeltérésre, el lehet menni igen immunológushoz.

Kérdés: 2021. március 02., 14:11; Megválaszolva: 2021. március 03., 08:42
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Lehetséges, hogy limfómám van?
Tisztelt Orvos! Szeretnék érdeklődni, hogy van e okom aggódni, hogy esetleg limfómám van? Pajzsmirigy Uh-ra mentem el, mivel a TSH szintem magas...
Vizelési zavarokra még milyen...
Limfóma betegség, lázcsillapítás
Lila foltok
Ismeretlen eredetű rosszullétek
Kedves Doktornő! 15 éves lányom ez év október 11-án kapta meg második COVID elleni oltását. Öt nappal később egy fellépésen (évek óta...