• Magvas vvt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Doktornő! A tegnapi napon /01.14./ vérvételen voltam. A háziorvosom elvicceli az egészet, de Öntől szeretném megkérdezni, hogy a "Magvas VVT: Eredmény: 0,2/100 fvs + <0.1" eredmény miatt kell-e orvoshoz fordulni, komplexebb kivizsgálásra, vagy ez így jó. Korábban prosztatarák miatt kezeltek "LAPAROSCOPOS RADICALIS PROSTATECTOMIA". Azóta mindentől félek.... Válaszát, segítségét előre is megköszönöm! Tisztelettel: Zsolt A mellékletben csatolva a kép.

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a vvt témában

        KEdves Kérdező! Ez az eredmény önmagában valóban nem jelent kórosAT. HA A HGB érték jó, nincs gond a háttérben.


        Kérdés: 2020. január 15., 09:47; Megválaszolva: 2020. január 15., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: