Bárányhimlő okozhat arctorzulást?

mennyire normális, hogy az arca el van torzulva a kiütésektől nem viszket hanem fáj neki és már a szájában és a torkán is van kiütés?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bárányhimlő témában

Kedves Kérdező!

A bárányhimlő kiütései normálisan is megjelennek a szájban, hajas fejbőrön, szemhéjon, nemi szerveken. Idáig rendben van tehát. Az arc eltorzulását azonban nem szokta okozni ez a fertőzés, ezért javaslom, mielőbb mutassa meg orvosnak! Lehet, hogy felülfertőződtek a hólyagok és ezért bedagadt a gyerek arca, ezt komolyan kell venni, mielőbbi kezelést igényelhet!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 23., 17:23; Megválaszolva: 2011. február 28., 12:56
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek
Nyirokcsomó duzzanat gyerekeknél