• Mellkastáji fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/doktornő! A kislányom 7 éves, 134 cm magas és 43 kilogramm. Körülbelül kerek egy napja már, hogy mellkastáju fájdalomra panaszkodik. A szegycsontkörnyékre mutat a hol fáj kérdésre válaszolva. Háta nem fáj. Köhög kissé, állítja hogy nem tudja tartani a karját magasban vagy oldaltartásban, és dfelkelni sem bír egyedül, krokodíilkönnyeket potyogtat. Viszont az imért járt-kelt, felkelt a szőnyegről egyedül. tehát nem lehet folyamatos a fájdalom. LEhet az ok az hogy sokat dolgozom, és nem vagyok velük annyit mint szeretném? Vagy komolyan kezdjek aggódni, ( már ott tartok! ) és tegnap is aléig aludtam figyeltem h tud e aludni és rendesen veszi a levegőt:S. Várom mielőbbi válaszát..Köszönettel egy anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Természetesen lehet az egész figyelemfelkeltés, de lehet, hogy van egy kis kifázása a bordaizom idegének stb., (nem súlyos, de okozhat ilyen tüneteket, mint ami a kislányánál van) így azt javaslom azért menjenek el háziorvosukhoz és vizsgálják meg a kislányt.



        Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-04 15:30:45; Megválaszolva: 2010. február 04., 15:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: