• Csecsemő hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor! Kislányom 6.5hós. Kizárólagos anyatejes, és 6hósan megkezdtül a hozzátáplálást. Születése óta szenvedünk a puki kaki helyzettel. Súlya 2880g - 7400g Jelenleg 1hónapja alig eszik, a súlya megállt. Szinte sír ha etetni akarom, aludni alig tud a pukikra felkel, csakhogy minden pukinál kaki is van. Ez napi 10x kb. Tenyérnyi kakik, zöldes sárgás, volt vér. (Tejfehérje,tojás,szója) diétát javasoltak. Ezt tartom már 1hónapja. Semmi nem változik. 30-1.5óra amit aludni tud mert folyamatosan felkelti a puki kaki.. nem igazan van nyugalmi állapotba. Nehezen altatható. Sokszor voltunk sok helyen. Tenyésztés volt negatív gasztrós látta.. Azzal hogy nem akar szopiznk sem foglalkozik senki. A súlya is aggaszt. Már nem tudom hova forduljak. Folyamatosan ügyeletre járunk és a háziorvoshoz. Senki nem foglalkozik ezzel. 20órát is akár fent van.. folyamatos kakira felkel mindig, visszaaludni persze már nem tud. Hova forduljak még, vagy milyen vizsgálatra vigyem el, akár magán úton.

        Dr. Balogh Andrea válasza a Ètvàgytalansàg témában

        Tisztelt Kèrdező! Èrdemes lenne esetleg egy màsik gasztroenterològushoz elvinni gyermekèt. Ha itt sem jàrnak sikerrel akkor keressenek fel egy homeopata orvost illetve egy termèszetgyògyàszt. Tisztelettel: Dr. Balogh Abdrea gyermekorvos


        Kérdés: 2019. június 15., 18:14; Megválaszolva: 2019. június 19., 16:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.