• Steptococcus agalactiae

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím!

        Lányomnak levették a garatmintát, a mintavételi lapon ez áll: steptococcus agalactiae. Kérem szíveskedjen nekem hétköznapi nyelven lefordítani, hogy ez mit jelent, mi okozhatja, gyógyítható-e? Ugyanis már kb. 4-5 féle gyógyszer úgymond kísérletezés szinten nem ért el hathatós eredményt lányom szájában és már a torkában is lévő "gugák" megszűnésére. Ugyanúgy mindig vérbő a torka és ugyanúgy napról-napra fáj neki.

         

        Várom válaszát Tisztelettel: Vargáné

         

        WEBBeteg szakértő válasza a streptococcus témában

        Kedves Kérdező!

        A streptococcus agalactiae a normál szájflóra része, külön kezelést nem igényel. Érdemes szedni egy kis Normafloret vagy Bonolact pro+kidet, hogy rendeződjön  a normál flóra.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-07 19:36:41; Megválaszolva: 2010. március 07., 19:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: