• Büdös levegő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr!

        Párom  egy nap azt vette észrem hogy az orrábol kellemetlen büdös levegő áramlik ki.

        Még soha nem volt ilyen tünete, majd 2 nap  múlva ez megismétlödött.

        Kb fél óráig tart ez az állapot, és utánna elmúlik. Nagyon zavaró és kellemetlen

        Kérdésem mi lehet az oka.

        Köszönettel.Marian

         

        WEBBeteg szakértő válasza a orrmelléküreg témában

        Tisztelt Mariann!

        Bűzös, kellemetlen szag kifejezetten jellemző tünete az ozaena nevű, orrnyálkahártya sorvadásával járó betegségnek.
        De nem csak ez okoz orrból eredő rossz szagot, hanem gennyes arcüreggyulladás, orrüreggyulladás is.  Ritkábban egyéb fertőzéses eredetű kórképek. Néha pedig az orrüreg, és
         a melléküregek daganatos betegségei is.
        ( Igen jellemző tünete ez az orrüregi idegenteseteknek, de ez inkább a gyermekkorban jellemző).
        Javaslom, forduljanak fül-orr-gégészhez.

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-01 10:36:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 20:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés