• Füsípolás néha

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr! 2 napja voltam hallás vizsgálaton ahol mindent rendben találtak.. Azért fordúltam orvoshoz,mert néha el kezd sípolni a bal fülem. Ami persze elmúlik pár másodperc alatt. A sípolás elött olyan érzésem van mintha bedugulna a fülem egy pillanatra, mint ha apró kis nyomást érzek a fülembe.. a vérnyomásom rendszeresen méretem az rendben van.. Van amikor napjában többször is sípol de van amikor napokig nem jelentkezik.. kihez fordúljak még ha a fülészeten nem mondtak semmit?

        WEBBeteg szakértő válasza a fülsípolás témában

        Kedves Kérdező!

         Érdemes volna megvizsgálni az orrlégzését és a fülkürt működését. Ha a fülkürt nem működik jól, előfordulhatnak fülzúgásos panaszok. A hallásvizsgálat mellett nem tudom, hogy készült-e dobüregi nyomásmérése (tympanometriás vizsgálat). Javaslom, hogy mindenképp és mielőbb további fülészeti vizsgálaton vegyen részt!!! Amíg a vizsgálat meg nem történik, arra kérem, hogy ne fogyasszon kávét, kerülje a stresszt és a huzatot.

         Üdvözlettel:

         Dr. Lengyel Csongor

        fül-orr-gégész

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-24 11:58:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 08:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés