Gombóc érzés

2021 január 8 adikan voltam fül orr gegeszet, nem látott semit, viszont akkor köhögés miatt kerestem fel, 2021 03 06 gombóc érzés jelent meg a torkomban, kb 1 hétig tartót , ahogy elmúlt egy olyan érzés jelent meg a torkomba nyeléskor hogy egy ponton szúr, kb 1 hétre elmúlt viszont 04,25 ismét vissza jött, és társult mellé egy olyan érzés jobb oldalon mintha ott lenne valami. Nem köhögök nem vagyok beteg , nyelési panaszom sincs viszont kellemetlen nagyon. Nem cigizek soha nem is cigiztem nem iszok alkoholt. Januárban voltam még nyaki ultrahangon, belgyógyászaton, gasztroenterologus nál, száraz köhögés miatt, de nincs reflux, ő idei alapra utalt mar mint a száraz köhögés re, viszont nem a köhögés érdekel most, köszönöm előre a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza globusérzés témában

Tisztelt Uram,

Leírt panaszokat organikus és pszichés okok is magyarázhatják. Organikus leggyakrabban az orrlégzés zavara, ami miatt a garat kiszárad és ez az alapja az összes tünetnek. De ezt leggyakrabban pszichés tényezők is rontják. Előbbi miatt Clinsin eszközzel végzett napi kétszeri rendszeres orröblítést javasolok, akár életvitelszerűen.

Kérdés: 2021. március 30., 22:10; Megválaszolva: 2021. március 30., 22:44
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Orr problémák
Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a válaszát. Szeretném megkérdezni, hogyan lehetne kezelni pontosan milyen betegség ez? Hogyan alakulhat...
Egészségügyi problémák
Tisztelt Doktor Úr! Az orrom gyakran bedugul, régebben emiatt több féle orrspray-t próbáltam, de később már nem használt és utána erősebben...
Arcüreg panoráma röntgen
Nyaki fájdalom,nyirokcsomók
Suttogás mennyi kárt okozozott