• Véres orrváladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! 13 éves korom óta allergiás vagyok a házi porra, poratkára többek között, aminek hatására állandóan allergia gyógyszereket és orrsprayt használok. (Lordestint és mometason sandoz orrspray). 2-3 hete kb alvadt véres- véres orrváladékot fújok. Nem érzem, hogy túl erősen fújnám az orrom, vagy sebes lenne belül, de elhagytam az orrsprayt, viszont úgy nagyon dugult az orrom és reggelre mindig úgy érzem, mint ha bebetonozták volna, így lecseréltem és reggelente az allenasal orrsprayt használom, azonban a véres orrfújás se az orrspray elhagyására, se a másik orrspraytől nem múlt el. Próbáltam melegíteni az arcüregemet, olyankor teljesen az orrnyergemnél érzek feszítő érzést.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a orrvérzés témában

        Tisztelt Hölgyem, Használja a hatásos szert, de emellett Rinopanteina orrkenőcsöt, esetleg Coldastop orrolajat a nyálkahártya szárazságának, így a vérzésnek a megelőzésére. Ha nem segít, keressen föl szakrendelést (ritka, organikus okokat kizárandó)


        Kérdés: 2020. április 26., 09:51; Megválaszolva: 2020. április 27., 12:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: