• Fejfájás, orrvérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr. Nő/férfi. Minden alkallommal mikor ideges, feszült vagyok megfájdul a fejem és a fájdalom addig nem enyhül illetve nem múlik el még az orromból el nem indul a vér. A fejfájás nagyon erős szúró illetve nyomó érzés. Van amikor a fél arcom lezsibbad és az egyik lábam is, a nyelésem pedig nehézkes. Mi lehet a probléma? Milyen vizsgálat javasolt? Tisztelettel.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a orrvérzés témában

        Kedves Kérdező! Javaslom, hogy mérje meg a vérnyomását a rosszulléte alatt és panaszmentes időszakban is. Panaszát okozhatja magas vérnyomás, de állhat feszültség, stressz is a háttérben.


        Kérdés: 2020. augusztus 23., 16:53; Megválaszolva: 2020. augusztus 27., 19:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: