• Füst irritáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő / Doktor úr! Az elmúlt pár hétben lakókörnyezetemben folyamatosan zavaró füst szag jelentkezik, különösen a házon belül. Állandó torokfájást, a torok váladékozását, irritáló érzést érzek, amely szopogató tabletták használata után csak rövid ideig enyhül. Ezen tüneteket csak ebben a környezetben érzem, máshol egyáltalán nem. Érdeklődni szeretnék arról, hogy mennyire kell komolyan venni a tüneteket, van káros hozadéka és hogyan lehet tartós megoldást találni? Segítségét köszönöm.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Irritáció témában

        Tisztelt Uram, Füst és egyéb irritáló anyag esetén a nyálkahártya kiszárad, az anyag ott lerakódhat. Főként az orrot érdemes óvni, így ClinSin vagy NeilMed öblítőt ajánlok, a garat ovàsàhoz sós gargalizàlàs, esetleg babypront bevonószer használható.


        Kérdés: 2020. február 03., 20:29; Megválaszolva: 2020. február 04., 15:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.