• Mi baj lehet a hallásommal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Egy napja sportlövészeten voltam és azóta az egyik fülem be van dugulva és érzékeny az éles hangokra, mintha recsegne, nem fáj, csak cseng és recseg miközben beszélek vagy más beszél hozzám, de csak az élesebb hangoknál. A sportlövészeten a szabadban voltunk, úgyhogy azt mondták, hogy nem kell fülvédő, mert nem olyan hangos. Mennyi idő alatt regenerálódik a fülem? Fog egyáltalán regenerálódni? Mennyire szoktak károsak lenni a hallásra az ilyen hirtelen és hangos zajok, mint a lövés?

        Dr. Katona Erzsébet válasza a zajártalom témában

        Elnézést a késedelmes válaszért, szabadságon voltam. Lövészet okozhat időszakos vagy maradandó halláskárosodást és fülzúgást egyaránt. A tünetek elmúlhatnak rövidebb vagy hosszabb idő alatt is, egyénenként változó, de maradhatnak is. Hallásvizsgálat szükséges és a hangos hangoktól való szigorú tartózkodás. Üdvözlettel Katona Erzsébet dr.


        Dr. Katona Erzsébet
        fül-orr-gégész-audiológus főorvos Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Katona Erzsébet

        Kérdés: 2014. augusztus 11., 10:02; Megválaszolva: 2014. augusztus 25., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció