• Több évnyi füldugó használata okozhatott valamilyen szintű károsodást?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Több évnyi füldugó használata okozhatott valamilyen szintű károsodást? Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy anno 2011-2014 között minden nap füldugó használatával aludtam (tényleg kb minden nap) ez valamilyen szinten..(hallás vagy esetleg enyhe szédelgés) károsíthatta az állkapcsom vagy a fülem? Mert mostanában erre kezdek gyanakodni... Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a zajártalom témában

        Tisztelt Uram! A hangos zajok, zene okoz rövid és hosszútávú idegi típusú halláscsökkenést, melyet audiológiai vizsgálattal lehet földeríteni. Általában fülzúgás is társul a funciózavarhoz, szédülés viszont nem jellemző. Beutalót fül-orr-gégészeti szakrendelés adhat.


        Kérdés: 2015. szeptember 25., 23:33; Megválaszolva: 2015. szeptember 26., 08:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.