Orrsövény műtét után szédülés

Kedves Dr Úr/Nő! Pontosan ma 1hete műtötték az orrsövényemet(a jobb oldalt egyenesítették ki). A műtét érzéstelenítésben történt, kaptam nyugtatót ami hatástalan volt és csak idegesebb lettem, így a műtétet nagyon durvának éreztem. Adtak szurikat amik lecsorogtak a torkomon, és azok a recsegések.. A műtét végén kalapáltak is, ami nagyon rossz volt. A tamponok bentléte alatt náthásnak éreztem magam(egyébként allergiás és asztmás vagyok), a műtét óta fáj a fejem a homloküregnél ill. hátul a tarkóm felett. Az igazi bajom az hogy a műtét óta szédülök(nem forgójellegű), a vérnyomásom rendben van, lázam nem volt. Az orvosom nem nagyon foglalkozott vele, de a héten megyek kontrollra. Ön szerint ez mitől lehet, mert más azt mondta hogy ez nem normális. És kezdek ideges lenni hogy valami baj van! Válaszát előre is köszönöm! Adri

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a orrsövény műtét témában

Tisztelt Hölgyem! A leírt tünetek a posztoperatív szakba ugyan beleférhetnek, de mindenképp tájékoztassa erről kezelőorvosát a kontrollkor.

Kérdés: 2014. január 14., 13:30; Megválaszolva: 2014. január 15., 08:13
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Érzékszerveim a COVID után... :)
Fül-torok viszketés
torokfájás covid idején
Mandulaműtét után
Párnahatású hallásromlás