orrsovenyferdules

1hete müzöttek orrsovenyferdulessel.es lasztikaval.kerdeseim: lehetseges e mütet utan összenövesek? most faj a torkom es kicsit nathas vagyok.ez mennyire veszelyes? Tegnap veletlenul a kezemmel egy kicsit megütöttem az orromat.de nem verzik.es a gisz meg rajta van.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza orrsövény műtét témában

Tisztelt Asszonyom!

Minden orrüregi manipuláció következtében lehetséges összenövés a hámfosztott, szemben ülő területek között. A torokfájás és a nátha nem veszélyes. Sem az egészségére, sem a műtét utáni gyógyulásra. A gipszes orr megütése nem de nem is veszélyes.

Fentiek pontosabb megítélésére szolgál a posztoperatív utókezelés. Mindezekről kérdezze meg a kezelések során választott orvosát is!

Kérdés: 2018. február 16., 12:39; Megválaszolva: 2018. február 21., 14:14
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Orrsövény műtét
Jó napot! Olyan kérdésem lenne hogy lehetséges lenne e egy olyan orrsövény műtét amit helyi érzéstelenítésben végeznek, és az operáció után...
Orrsövény műtét után...
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! 2014. február 17-én volt egy orrsövény/orrpolip/orrmandula műtétem. Erre az állandó jelleggel fellépő...
Orrsövény műtétre...
Gyógyszerekkel karbantartott magas vérnyomással és II. típusú cukorbetegséggel (5 éve) rendelkezem. 3-4 havonta járok kontrollra, az adatain mindig...
orrsövényfedülés műtét
A következő kérdéssel fordulok Önökhöz, és várom szíves válaszukat. Fiam 15 éves, és versenyszerűen sportol. Orrsövényferdülése van, ami...
Orrsövény műtét után szédülés
Kedves Dr Úr/Nő! Pontosan ma 1hete műtötték az orrsövényemet (a jobb oldalt egyenesítették ki) . A műtét érzéstelenítésben történt, kaptam...